Bespaar 40%-70%,Geliefd Bij Iedereen,Welkom!

Verzenden & retouren


1. Frakt

Alle internationale zendingen worden verzonden via DHL Express vooral in de detailhandel. Na het plaatsen van orders, controleer dan uw e-mail de bevestiging bestelling. Het internationale verschepen is in handen van Air International DHL Express Company, binnen 3-7 dagen tijd leveren meestal.

2. Utbyten

Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. U moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat, die niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

3. Lämna Tillbaka

We zullen terugkeer items te accepteren, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

4. Order Annulering

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we alle bestellingen na het plaatsen van bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 2-5 uur, en we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst.

Terug